Próba 1

2012.06.17. 18:26 | Mangekyo22 | Szólj hozzá!

Címkék: proba

Hi!

utolsó euró bankók felvételében szorgoskodnak, valamint már megjelentek a helyzetet kihasználó fosztogatók is, ideje átgondolnunk, mennyiben jó, ha életmódunk teljes egészében a függésen alapul. Mert úgy fest, azok Greece+exit+from+Eurozone[1].jpgérzik most görögben a legkevésbé a pusztulást, akik a turisztikából és a mezőgazdaságból szerezték bevételük nagyobbik felét. Persze ha egyszer áram sem

hungary-administrative-map.jpg

Szemléletváltás nélkül áshatjuk el magunkat, a fogyasztói társadalom úgy néz ki, elbukott, ideje a tudás- és föld alapú szemléletet bevonnunk a nemzet

Videojáték front....

252px-Bloody_Roar_4_cover_art.jpg

akik a turisztikából és a mezőgazdaságból szerezték bevételük nagyobbik felét. Persze ha egyszer áram sem lesz, az a turisztikát ütni fogja, de a mezőgazdaság is archaikusabb szintre süllyed majd.


Záró részek:

Game-shop.jpg

a sok félretett euró nem tart sokáig, csak azt érnék el, hogy hyperinflálnák a drachmát rögtön. Átváltom, juhé, lesz egy csomóm, megveszem a boltot, de ezért a boltban kénytelenek emelni az áron, juhé, de akkor még egy kicsit átváltok, juhé, megint a fél boltot megveszem. Persze ha lesz még egyáltalán bolt.

U.I.: Tudom, semmiértelme, látszik, hogy innon-onnan kuytultam össze, de ez csak egy próba blog.

A bejegyzés trackback címe:

https://gaykorloblog.blog.hu/api/trackback/id/tr334594322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása